Framtida projekt

 
 

FÖRVERKLIGA DINA IDÈER

Vi på Allikateatern är alltid öppna för idéer och input på olika ämnen, teman eller personer som borde iscensättas. Vi skräddarsyr gärna produktioner efter dina specifika behov och önskemål. Kontakta oss om du vill lära dig mer och sprida kunskap.


EXEMPEL: Med vetenskapsteater har vi åskådliggjort vetenskapen, samt inspirerat och ökat nyfikenheten för den, till exempel genom föreställningar runt historiska vetenskapsmän som Charles Darwin och Carl von Linné. Vi använder oss av olika vetenskapliga ämnen och bygger ett lustfyllt och lärorikt drama runt dem.                             


Sedan flera år tillbaka har vi på Allikateatern skapat dramatiserade vandringar där skådespelare iscensätter en berättelse genom att agera fiktiva eller verkliga karaktärer utifrån ett områdes historia i dess autentiska miljöer. Allikateatern var initiativtagare till de första dramatiserade vandringarna vid Kronhusbodarna i Göteborg och har satt upp ett antal vandringar i Göteborg med omnejd.


SAMARBETSPARTER

Samarbeten skapar fruktbara projekt och vi älskar att samarbeta. Genom åren har vi haft samarbeten med flera olika aktörer, som tillexempel Novotel, Gunnebo Slott, Möndals kommun, Naturhistoriska Museet i Göteborg, Teater Uno, Trädgårdsföreningen och Rosénkafeét. Vill du samarbeta med oss, ta kontakt så kan vi diskutera hur vi kan gör storslagna samarbetsprojekt.


Läs mer om Allikateatern och våra färdiga produktioner
www.allikateatern.nu

Fakta

Längd: ?

Pris: Enligt överenskommelse

Medverkande: ?

Plats: ?

Målgrupp: ?

Vi spelar i hela Sverige men boende och resetillägg kan förekomma.

Ladda ned inspirationsblad här!


Kontakt
031-84 50 37, info@allikateatern.nu
www.allikateatern.nu

Verksamhetsledare:
Franck Olofsson
0732 52 16 72, info@allikateaten.nu